Leveringstid: 1-3 hverdage

14 dages Returret

Fri fragt over 500.-

Om Rough & Sweet

Rough & Sweet åbnede sin første butik i Hørsholm Midtpunkt i marts 2005. Konceptet var enkelt; vi skulle sælge varer fra Paris og Italien, som udskilte sig ud fra andre danske og udenlandske stangvarer, og til en pris hvor alle kunne være med.

I dag har vi, med stor succes, stadig samme koncept og har i mellemtiden åbnet endnu en butik på Farum Bytorv. Farum Bytorv slog dørene op i efteråret 2008.

Vi fører primært lækkert tøj fra Paris og Italien. Der bliver ikke gået på kompromis hverken med kvaliteten eller prisen. Tøjet er primært bomuld, viscose og silke. Desuden fører vi mærket Street One, som laver klassisk tøj med en tvist. Vores overtøj kommer fra det svenske firma Molltan som primært laver skind og Bark of Sweden som laver de flotteste dun frakker.

Priserne er yderst konkurrencedygtige.

Vi er at finde efterår på Hernings outletmesser “Designer Bazar”. 2022 bliver så året hvor vi udvider med en webshop som viser 16 billeder som bliver udskiftet med nye styles hver anden fredag, så det bliver først til mølle princippet.

Partnere

Christina Malm Jespersen

Irene Carstensen